Clinica de transplant de păr Feriduni este liderul din domeniul transplantului de păr și a reconstrucțiilor tricologice. Cu experiență de peste 20 ani în transplantul de păr, echipa dr. Feriduni livreză unele dintre cele mai naturale rezultate posibile. Iată doar câteva exemple cu operații reușite de transplant de păr la femei, restaurare sprâncene și de barbă, de la dr. Feriduni.

Reconstrucție linie frontală pacientă 27 ani.
Transplant de păr cu metoda FUE cu model de linie frontală masculină. Aproximativ 1200 de grefe au fost necesare pentru acest tratament. Rezultat (dreapta) după 12 luni.


Reconstrucție barbă cu transplant de păr cu efect de densificare și corectare la pacient de 23 de ani, cu metoda FUE. Aproximativ 450 de grefe au fost necesare pentru acest tratament. Rezultat (dreapta) după 3 luni.


Reconstrucție sprâncene la femei cu transplant de păr, metoda FUE, pentru efect de densificare. Aproximativ 480 de grefe au fost necesare pentru acest tratament la ambele sprăncene. Rezultat (dreapta) după 3 luni.


În 3 pași simpli beneficiați de o evaluare gratuită a situației dvs. și a opțiunilor de tratament eficace împotriva pierderii părului.

Pentru a vă face o idee mai bună despre cum trebuie să arate un transplant de păr reusit, de calitate, cu aspecte naturale, am pregatit pe această pagină o selecție cu cazuri reușite de transplant de păr de la câteva clinici reputabile. Folosiți aceste cazuri de succes în transplantul de păr ca și sistem standard de calitate pentru rezultatul pe care ar trebui să îl obțineți și dvs.