Transplantul de păr este o procedură de restaurare a densității capilare care poate avea rezultate uimitoare asupra vieții personale a pacientului sau a pacientei. Adeseori tindem să facem "shopping" căutând cea mai ieftină clinică pe care o gasim pe social media sau pe Google.
Din nefericire, adevărul este că nu toți chirurgii sau toate clinicile de transplant de păr pe care le gasiți pe prima pagină cu rezultate in Google Search vă pot oferi rezultate naturale.
Țineți cont de faptul că nu cumpărați mobilă sau electrocasnice! Coafura, părul,, stilul în care vi-l aranjați, sunt primele aspecte remarcate de către oameni în interacționarea dvs. socială cu ei. Un transplant de păr de calitate nu vă va face doar pe dvs. sa aveți mai multă încredere în sine, ci va avea un impact pozitiv direct si asupra celorlalți din jurul. dvs.
Alegeți cu atenție unde mergeti să vă faceți transplantul de păr, alegeți caliatea  și nu ieftinături sponsorizate pe internet.
La urma umei știm cu toții că pentru calitate, trebuie să plătim un preț corect!

Pentru a vă face o idee mai bună despre cum trebuie să arate un transplant de păr reusit, de calitate, cu aspecte naturale, am pregatit pe această pagină o selecție cu cazuri reușite de transplant de păr de la clinici reputabile. Folosiți aceste cazuri de succes în transplantul de păr ca și standard de calitate pentru rezultatul pe care ar trebui să îl obțineți și dvs.


 

În 3 pași simpli beneficiați de o evaluare gratuită a situației dvs. și a opțiunilor de tratament eficace împotriva pierderii părului.

În cazul în care doriți un sfat calificat despre viitoarea dvs. procedură de transplant de păr și doriți ca un consultant TCR să va îndrume în procesul de selecție, vă ajutăm cu drag. Completați acum formularul de evaluare gratuită și în cateva momente veți afla detalii importante despre situația dvs., precum și opțiunile pe care le aveți la dispozitie.


Galerii cu rezultate excelente ale operațiilor de transplant de păr

Clinica de transplant de păr Eberson are o experiență de peste 15 ani în transplantul de păr. Faceti clic pe imagine pentru a accesa galeria cu mai multe rezultate de succes ale transplantului de păr la clinica Eberson. Vezi galeria...

Clinica de transplant de păr Feriduni este liderul din domeniul transplantului de păr și a reconstrucțiilor tricologice. Cu experiență de peste 20 ani în transplantul de păr, echipa Feriduni livreză unele dintre cele mai naturale rezultate posibile. Vezi galeria...

Clinica de transplant de păr Feriduni Hair Clinic Belgia, este specializată nu doar în transplant de păr pentru bărbați ci si pentru femei. Reconstrucții de sprâncene, gene și barbă, sunt operații de rutină, efectuate cu succes la această clinică de prestigiu. Adițional, echipa medicală este specializată și pe operații de reconstrucție tricologică pentru persoanele transgender. Vezi galeria...

Clinica belgiană de implant de păr Pro Hair este una dintre cele mai vechi și reputabile clinici de transplant de păr din Belgia. Cu o experiență vastă nu doar în transplant de păr pentru bărbați ci si în soluții non-chirurgicale, echipa medicală livrează rezultate excelente în operațiile de transplant de păr și reconstrucție de barbă. Vezi galeria...

Clinica de transplant de păr Pro Hair oferaă nu numai soluții chirurgicale pentru recuperarea densității părului dar și soluții non-invazive non-chirurgicale pentru refacerea densității optice a părului deja miniaturizat.
Una dintre specializările echipei medicale a acestei clinici de transplant de păr este tehnica SMP, care permite crearea unui efect optic excelent. Vezi galeria...