adsErtip

Fiecare chirurg de transplant are instrumentele sale preferate. Fie că e micromotor oscilant, punch ascuțit sau serat sau CHOI implanter, calitatea materialului din care sunt făcute este esențială pentru a asigura un flux operativ fără pauze nedorite. La urma urmei, nu e prea plăcut să tot schimbi un punch după câteva zeci de grefe extrase.

Ertip Medical este un furnizor de încredere când vine vorba de calitatea materialelor folosite la fabricarea instrumentelor pentru chirurgii de transplant de păr.

ertip1

Printre cele mai noi modele de punch FUE disponibile la furnizorul de instrumente pentru transplantul de păr se numără punchurile de diametre atipice de genul 0.65, 0.75 și 0.85mm.
Variantele clasice de punch FUE 0.7, 0.8, 0.9 și 1mm sunt de asemenea disponibile.  Toate punchurile vin în ”aromele” cunoscute deja, ascuțit, serat, șamd. Punchurile FUE pot fi comandate via www.ertipmedical.com

ertip2

În gama de produse esențiale chirugiei triîcologice, pensetele pentru extracție vin în diverse forme și au diferite funcții.
Ertip prezintă noua gamă de forcepsuri ergonomice, cu găuri de diferite diametre.

ertip3

Implanterele CHOI sunt alternativa excelentă pentru operațiile în care se dorește implantarea imediată  a grafturilor recoltate. Reducerea timpului de tranzit a foliculilor extrași duce la creșterea ratei de supraviețuire a grefelor, în cazurile menționate mai sus. Implanterele CHOI sunt de asemenea disponibile pe www.ertipmedical.com

ertip4

Punchurile motorizate rotative sau oscilante formează un ajutor demn de luat în seamă în special pentru chirugii care operează neasistați de echipă sau cei care fac megasesiuni de transplant de păr.
Piesa manuală este extrem de ușoară iar diferite setări reglează viteza de rotație, adâncimea penetrantă precum și diverse alte aspecte ale extracției de grefe capilare.

Pentru mai multe detalii contactați distribuitorul de echipamente Ertip Medical pe www.ertipmedical.com

Citește și alte articole relevante...

Înapoi la secțiunea resurse pentru clinici