Advertorial

feriduni1

Profile: Clinica Feriduni, Belgia

Dr. Feriduni este un chirurg de transplant de păr recunoscut pe plan internațional. El este un adevărat specialist în domeniul transplantului de păr, al genelor și al chirurgiei cosmetice și reconstructive.
În domeniul transplantului de păr în Europa, el a câștigat reputația de pionier, adesea fiind invitat de onoare la conferințe și ateliere internaționale. Mai mult, dr. Feriduni pregătește colegii de breaslă în aceste tehnici de tratament de specialitate la clinica sa modernă din Hasselt, Belgia.
Adept al calității fără compromis, dr. Feriduni și echipa sa oferă pacienților rezultate remarcabil de naturale, ceea ce îl face să se distingă în răndul chirurgilor de top din Europa.

Dr. Feriduni lucrează de 20 de ani în slujba transplantului microchirurgical de păr. În această perioadă a efectuat peste 8000 de transplanturi de păr.
Crearea unei linii capilare frontale care este naturală necesită o muncă extrem de exactă și atentă, dar și talent, capacități artistice și imaginație. Configurarea unei linii de păr necesită luarea în considerare a implantării naturale și a altor aspecte, inclusiv proporțiile generale ale capului și dorințele individuale ale fiecărui pacient. Aceste sunt principii fundamentale pot fi exercitate doar de către un chirurg de păr cu înaltă calificare și multă experiență. Dr. Feriduni aplică asemenea principii la fiecare pacient, oferind un rezultat absolut natural și de o estetică sublimă.

feriduni2

Pe lângă transplantul de păr, de gene, de sprâncene, precum și transplantul de păr corporal, clinica Feriduni oferă și tratamentele SMP. Dr. Feriduni este renumită pentru rezultatele oferite pacienților săi prin faptul că dr. Feriduni își dedică timpul exclusiv domeniului transplantului de păr. El personal desfășoară toate consultările pre-tratament, fiecare pacient fiind îngrijit personal în toate aspectele tratamentului de către Dr. Feriduni însuși, înainte, în timpul și după transplantul de păr.
Echipa clinicii dr. Feriduni este formată din asistenți de înaltă calificare, care lucrează exclusiv în domeniul transplantului de păr de 4 - 20 de ani. Acest lucru înseamnă că pacienții sunt în mâinile unei echipe de experți medicali care oferă cele mai bune îngrijiri posibile.

Mai jos prezentăm câteva dintre multiplele exemple de transplant de păr de succes efectuate de echipa dr. Feriduni. Imaginile before&after prezintă cazurile în care s-a obținut o naturalețe excelentă a rezultatului final, cu acoperire uniformă și estetică a scalpului.

Pacienții interesati pot contacta direct Clinica Dr. Feriduni Belgia pentru o evaluare personală (disponibil în limba engleză, germană, franceză, italiană, olandeză) prin intermediul website-ului clinicii la www.feriduni.com sau prin intermediul serviciului de evaluare personală în limba română pentru transplant de păr de pe siteul nostru.

feriduniresult3
feriduniresult2
feriduniresult1