Advertorial

ebers-pic

Profile: Clinica Eberson, Olanda

Printre clinicile europene care pot oferi rezultate remarcabile pacienților de transplant de păr, se numără și Clinica Eberson.
Doctorul Eberson (1972, Belgia) este un renumit medic olandez de transplant de păr, care își practică profesia cu pasiune și expertiză de ani buni. După pregătirea sa medicală la Universitatea Radboud Nijmegen, a lucrat câțiva ani în dermatologie cosmetică și chirurgie plastică. Dr. Eberson a lucrat pentru numeroase clinici private și clinici de transplant de păr în Olanda și în străinătate.

Scopul Clinicii Eberson Hair Clinic se bazează pe o singură ambiție: îmbunătățirea vieții cât mai multor bărbați cu pierderi de păr.
Clinica Eberson este o clinică de transplant de păr lider în Olanda. În fiecare zi aici se realizează cele mai naturale implanturi de păr într-un mediu discret, profesional și luxos, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii și, prin urmare, se  obțin rezultate cu adevărat uimitoare. Cu o echipă medicală excelent pregătită, Dr. Eberson oferă pacienților săi soluții chirurgicale moderne ce satisfac până și cei mai riguroși pacienți. Nu este fără motiv că ei aparțin celor mai bune clinici de transplant de păr din Olanda și chiar din Europa.

ebers-clinic-pic

În zilele noastre, metodele moderne de transplant de păr oferă o soluție pentru pierderea părului pentru mulți bărbați. La Clinica Eberson se pot face și reparații ale operațiilor de transplant de păr nereușite, cu îmbunătățirea majoră a aspectului estetic final.
Clinica de păr Eberson Hair Clinic este cunoscută că investește întotdeauna în cele mai noi tehnici și echipamente de transplant de păr. Chirurgul de păr Eberson participă la congrese internaționale, ateliere de schimb de experiență specifice profesiei, special pentru a-și menține pregătirea profesională cât mai actuală.

Mai jos prezentăm doar câteva dintre multiplele exemple de transplant de păr de succes efectuate de Dr. Eberson în clinica sa din Olanda.
Imaginile before&after prezintă cazurile în care linia capilară frontală a fost refacută, special pentru a corecta pierderea de densitate la bărbații cu alopecia androgenetica.
Remarcabilă este naturalețea rezultatului final, linia frontală fiind cel mai important aspect estetic al podoabei capilare, atât la bărbați cât și la femei.

Pacienții interesati pot contacta direct Clinica Eberson pentru o evaluare personală (disponibil în limba engleză) prin intermediul website-ului clinicii la www.ebersonhairclinic.nl sau prin intermediul serviciului de evaluare personală în limba română pentru transplant de păr de pe siteul nostru.

ebers-results
ebers-results3
ebers-results2