Tratamente împotriva chelirii la bărbați

Tratamentul permanent al calvitiei la barbati precum si tratamentul permanent pentru chelie la barbati este un subiect amplu si de actualitate.
Tratamente medicamentoase pentru chelirea la barbati includ finasterida sau Keratene Retard.
Aceste produse sunt efective ca si tratament contra cheliei la barbati.
Totusi, tinand cont de faptul ca procesul de chelire la barbati se extinde pe o scala de timp relevanta, tratamentele medicamentoase pentru chelia masculina, au nevoie de timp pentru a isi face efectele vizibile.
Aceasta perioada de tratament contra chelirii poate varia intre 9 si 12 luni.

Pentru cei interesati in tratamente alternativele nechirurgicale ce pot trata cauzele răririi părului la bărbați, sunt disponibile in articolul Alternative nechirurgicale pentru managementul vizual al densității capilare.

Tratamente contra cheliei la barbati implica variante medicamentoase care ofera un control destul de bun al procesului de chelire, dar si tratamentul calviției pe fond cosmetic reprezintă o alernativă viabilă atăt la femei cât si la bărbați.

Procedura de transplant de păr cu metoda FUE sub anestezie locală fără dureri sau discomfort este una minim invazivă cu permite recuperarea rapidă a pacientului. După transplantul de păr, zona donatoare cât și zona transplantată se vindecă rapid cu cicatrizare apoape invizibilă. Fotografii cu cazuri de succes cu transplant de par.
Transplantul de par este cel mai eficient si relevant tratament al calviției.
Tratamentul chelirii la bărbați consită in combinarea tratamentului medicamentos cu alte variante de terapie de gen PRP, terapii medicamentoase contra pierderii părului sau chiar transplant autolog, în cazurile în care gradul de chelire la barbati este semnificativ.
Tipurile si formele de chelire la barbati si la femei sunt explicate in acest articol...
iar cauzele cele mai frecvente ale pierderii parului sunt descrise in acest articol...

Citește și alte articole relevante...

Înapoi la secțiunea editorială