Costul unui implant de păr în Romania

Costurile unui transplant de par variaza de la clinica la clinica.
Tarifele de referinta practicate pentru implantul de par la clinicile de transplant de par din Romania variaza intre 1,45 si 2,25 euro pe graft, in functie de numarul de grefe implantate.

Costurile operatiei de implant de par / transplant de par includ nu doar "profitul doctorului", precum multi oameni sustin, ci si costurile logistice aferente operatieie de implant de par, cum ar fi costuri de sterilizare, organizare a personalului, costuri cu materiale, colaboratori, reclama, samd. Evident, si doctorul va ramane la final cu un anumit profit din operatia de transplantul de par, deoarece la urma urmei, operatiunea este pro-profit si nu pro-bono.

In contrast, clinicile de succes de implant de par din Europa (vezi exemplele pe aceasta pagina), tarifeaza costuri intre 3,55 si 5,50 euro pe graft, in functie de numarul de grefe implantate.

In parte diferenta de pret se justifica cu costurile crescute cu personalul medical, dar per ansamblu, in vest, operatiile de implant de par sunt mult mai profitabile decat in Romania datorita faptului ca medicul retine un comision mult mai semnificativ.

Din acest punct de vedere, in Romania tarifele prestate la transplantul de par sunt chiar excelente, comparat costurile la clinicile de implant de par din Europa.

 

Pentru pacientii interesati, am pregatit un serviciu gratuit de evaluare cu ajutorul caruia va putem oferi gratuit oferte de pret de la mai multe clinici de implant de par. Solicitati acum gratuit o evaluare de cost pentru transplant de par  >>

 

Transplantul de păr este pentru mulți bărbați dar și pentru multe femei, soluția ideală de a trata permanent calviția.
Rezultatele pozitive cu referire la chelire (rezultatele transplantului de par la barbati poze aici) vorbesc de la sine despre cat de efectiva este aceasta metoda de tratament impotriva chelirii, prin metode chirurgicale de genul transplant de par, reprezinta o forma permanenta de a rezolva problema calvitiei masculine.
Chelia la barbati se formeaza primordial din cauze androgenetice. Cauzele cheliei de tip masculin sunt strict legate de aceleasi cauze care provoaca fenomenul de chelire la femei, si respectiv un hormon numit dihidrotestosteron. Chelirea datorita cauzelor hormonale, va fi constanta, si progresiva. Detalii in articolul tipurile si formele de chelie la barbati cititi acest articol.

Citește și alte articole relevante...

Înapoi la secțiunea editorială