Clinici specializate în transplantul de păr şi sprâncene din România

Pe langa terapiile conventionale de recastigare a densitatii parului, transplantul de par la femei este un tratament extrem de efectiv pentru a redobandi podoaba capilara pierduta.

Romania are la momentul actual clinici de calitate in domeniul transplantului de par, cu medici specializați care fac transplant de păr la standarde europene.
Aspectele clinice ale operatiei si a metodelor de transplant de par sunt cu succes implementate in Romania.
In 2020 sunt peste 7 clinici de transplant de par active in Romania, iar o prognoza realista situeaza acest numar in crestere in anii urmatori, la 10-13 clinici de implant de par.
Clinici de transplant de par din Romania se gasesc in orasele mai mari ale Romaniei.

Contactati-ne pentru a obtine o oferta de pret pentru operatia dvs. de transplant de par la o clinica din Romania sau din strainatate.
Pe galeria foto puteti gasi imagini cu rezultate de succes ale transplantului de par. Pentru a vedea galeria foto cu imagini cu rezultate ale transplantului de sprancene vizitati pagina de galerie fotografica cu rezultate ale transplantului de par.

Impantul de păr este disponibil si in Romania, in clinici cu o reputatie buna in domeniul implantului de par. Aditional, pentru femei, transplantul de sprancene este o optiune chirurgicala de restaurare si reparare a sprancenelor pierdute de-a lungul anilor. Cu ajutorul transplantului de sprancene, in clinicile de transplant de par se pot restaura chiar si sprancenele care nu mai cresc datorita traumei mecanice cauzate de pensarea de durata a sprancenelor.
Mai multe detalii clinice despre pierderea parului la femei si la barbati precum si terapii nechirurgicale impotriva caderii parului.

Pacientii care sunt interesati sa afle mai multe detalii despre clinicile d etransplant d epar sau care doresc sa afle cat costa un transplant, pot solicita acum o evaluare gratuita a situatiei, aici.

Doriți direct un sfat calificat?

Transplantul de păr este o procedură a cărui rezultat va dăinui o viață întreagă și care, în caz de eșec, poate avea efecte psihice marcante. Înainte de a vă cheltui banii pe un transplant de păr cu perspective de eșuare, vă sfătuim să luați decizii în mod informat despre transplantul de par. Solicitați acum o evaluare GRATUITĂ a situației dvs. și a opțiunilor de tratament eficace împotriva pierderii densității părului la diverse clinici de transplant de par &

Clinici de transplant de păr în România

O clinica de transplant de par de calitate pune la dispozitia pacientilor nu doar operatii de transplant de par ci si terapii alternative. Clinicile de transplant de par din Romania sunt in general specializate in a oferi tratamente clinice de transplant de par, cu marea majoritate a acestor clinici de transplant de păr axându-se special si exclusiv pe transplant de păr.
Mai rar, găsim și clinici de transplant de păr care oferă tratamente complete contra chelirii la bărbați și contra chelirii le femei. Puține dintre aceste clinici de transplant de păr din Romania oferă terapii altenative transplantuluid e păr de genul PRP, Laser, StemCell, SMP.

Clinicile de transplant de par care oferă rezultate excelente pacienților de transplant de păr

Galerie imagini rezultate clinica transplant de par

Medicii chirurgi care se specializeaza în transplantul de păr din Romania si care oferă servicii medicale de transplant în clinici de transplant de par în Romania, sunt in general bine calificati pentru a oferi rezultate acceptabile in transplantul de par.

CLINICA DE TRANSPLANT DE PAR ROMANEASCA

Clinica de transplant de par romaneasca, in teorie cel putin, are posibilitati de a opera pacienti de transplant de par la nivel calitativ european, sub conditia ca medicul curant sa aiba si experienta necesara de a oferi rezultate peste nivel mediocru. Garantia rezultatelor bune este in principiu bazata qvasiexclusiv pe experienta chirurgului tricolog, dar si pe gradul de implicare personala a pacientului de transplant de par in a urma cu strictete protocoalele pre- si post-operatorii.

Citește și alte articole relevante...

Înapoi la secțiunea editorială