Chelirea la femei

Aproximativ o treime dintre femei suferă de căderea părului (alopecie) la un moment dat în viața lor; printre femeile aflate la postmenopauză, până la două treimi suferă de subțierea părului sau de zone cu pierderea densității.

Pe langa terapiile conventionale de recastigare a densitatii parului, transplantul de par la femei este o masura extrem de eficienta pentru a redobandi podoaba capilara.

Cu ajutorul transplantului de sprancene, se pot restaura chiar si sprancenele care nu mai cresc datorita traumei mecanice cauzate de pensarea de durata a sprancenelor.

Căderea părului la femei sub forma cheliei de tip feminin are adesea un impact emoțional mai mare decât căderea părului la bărbați, deoarece este mai puțin acceptată din punct de vedere social pentru sexul feminin.
Alopecia la femei duce la forme de chelire ce pot afecta grav starea emoțională, încrederea în sine și calitatea vieții unei femei.
Mai multe detalii despre Tipurile si formele de chelire la barbati si la femei sunt explicate in acest articol...
iar cauzele cele mai frecvente ale pierderii parului sunt descrise in acest articol...

Femeile interesate in reconstruirea sprancenelor ne pot contacta pentru o evaluare grauita cu privire la un potential transplant autolog.

Pentru a vedea galeria foto cu imagini cu rezultate ale transplantului de sprancene vizitati pagina de galerie fotografica cu rezultate ale transplantului de par.

Citește și alte articole relevante...

Înapoi la secțiunea editorială